Sobre nosaltres

BAS TRIAS DES DE 1930

Quatre generacions protagonitzen la història del nostre negoci familiar a una fàbrica de Mataró. Als inicis, la nostra activitat tèxtil era molt concreta i es limitava al gènere de punt, produint: mitges, mitjons i roba interior.

Vestits per nines

Al voltant dels anys seixanta, com si fos un joc de nens, la meva mare va començar a confeccionar vestits per a nines amb el gènere del negoci familiar. En aquella època, no hi havia producció d’aquest producte en tot el país, fet que va convertir la meva mare en tota una pionera amb només catorce anys! Va convertir-se en la primera jove sastressa de nines, dissenyant els patrons, tallant el gènere, cosint i afegint tota mena de detalls.

De mica en mica, la meva mare va començar a proveir roba als fabricants de conegudes joguines: Sindy, Barbie, Nancy, Leslie, Las Barriguitas, Mi Nene, Baby  Mocosete, Nenuco, entre d'altres. Pijames, pitets, peücs, abrics, impermeables, roba d'esquí, roba de gimnàstica... tot allò que podia passar per la ment de la meva mare es convertia en una peça de roba única per les joguines de moda de l’època. 

Als anys setanta, el negoci familiar també va arribar als mercats de la costa. Era una oportunitat de negoci per a vendre el gènere sobrant de temporades passades que havia quedat a fàbrica. Va ser tot un èxit!  

L’any 72, vam introduir al nostre catàleg articles de dansa. Confeccionaven mallots, malles, banyadors, tops, així com altres articles d’esport.

Actualitat

Gairebé cent anys després, Gènia esports us segueix oferint articles de qualitat amb el millor gènere local. Seguim treballant a Mataró, on el nostre equip de treballadors i treballadores s’encarreguen de dissenyar els patrons, confeccionar, tallar i cosir.