Qui som

Bas Trias som una petita empresa ubicada al cor de Mataró.

Actualment dissenyem i confeccionem a Mataró roba per vestir còmoda. Per fer esport o per portar al dia a dia, per treballar, per passejar o per anar de viatge.

Pantalons i malles de cotó i lycra súper còmodes, banyadors i gorros de lycra per natació, maillots per ballet, tops per practicar Ioga, pilates, córrer, etc.

La nostra filosofia és poder donar a la clienta (tots els articles que tenim son per dona) la opció d'anar còmoda i fantàstica. A mes de garantizar unes prendes de qualitat, durabilitat i comoditat.

Desde 1930 Bas Trias. (antigament Fèlix Bas el meu besavi) hem apostat sempre per gèneres de qualitat i confiança, perquè tot torna!

És per això que creiem que la millor opció és poder donar feina a la nostra gent, comprar el gènere a la nostra gent, i vendre els articles a la nostra gent. Perquè tot el que dónes torna.

La nostra filosofia és cuidar el medi utilitzant sabons ecològics, bosses biodegradables, estalviar aigua i recursos i minimitzar les emissions. Perquè una persona sola no pot canviar el món, però entre tots si, ara només cal posar-s'hi.